Ben je net als ik dol op het maken van Front-end applicaties in React en heb je daarnaast ook de behoefte aan het maken van een eigen website? Dan is Ghost CMS en Gatsby een prima combinatie van tech stacks waarmee je eigen website kunt maken! Ik deze code cafe laat ik jullie zien zien hoe ik mijn website www.theuy.nlmet behulp van Ghost CMS en Gatsby heb ontwikkeld.

In de sessie vertel ik jullie onder meer over “Headless CMS”, “Front-end static site generators” en “GraphQL”.

Presentatie slides

Hoe ik mijn eigen (blog)website heb gemaakt met React Gatsby en Ghost headless CMS by Theuy Limpanont

Opname presentatie

Deze presentatie is onderdeel van een online Code Café.

Code Café
Het Code Café is een reeks rustige, ontspannen ontmoetingen waarin tech geeks/lovers verschillende technologieën, tools, software met elkaar verkennen doormiddel van een presentatie of een workshop.