Predictive maintenance IoT platform

report-summary

Onze diagnostiek technologie is gebaseerd op een eenvoudig principe. Elk mechanische apparatuur kan worden gekenmerkt door het geluid dat het maakt. Machines praten en wij begrijpen hun taal. Wij gebruiken trillings- en 3D accelerometer sensoren om geluiden mee te meten.

De verzamelde gegevens van een machine worden naar onze servers verzonden waarna deze vergeleken worden met de eerder verzamelde gegevens. Daarnaast worden die gegevens vergeleken met die van soortgelijke machines. Het platform kan de kleinste veranderingen detecteren en u waarschuwen voor de potentiële toekomstige defecten. Deze analyse wordt realtime uitgevoerd en de resultaten worden binnen enkele seconden weergegeven op de smartphone van de technicus.

Wij bieden ook een online beheerplatform dat toegankelijk is vanaf elke computer met een internetverbinding. Het platform weergeeft alle ontwikkelingen van de aangesloten apparatuur en helpt u bij het analyseren van de gegevens en het inplannen van de onderhoudsactiviteiten.

Algoritme

Omdat alle opnames op onze servers worden opgeslagen, worden onze algoritmen slimmer en nauwkeuriger naarmate we meer informatie ontvangen. Wanneer het platform een ​​nieuw type defect tegenkomt, worden de bijbehorende trends/ontwikkelingen bestudeerd.

app-select-machine

Selecteer een machine

Bekijk de lijst van de aangesloten machines van het bedrijf met de daarbij behorende status en conditie.

Ontvang resultaten

Ontvang de conditie status van de machine met de daarbij behorende aanbevelingen voor de onderhoudsactiviteiten.

app-get-results

Rapport genereren en delen

Genereer een rapport en deel het met uw klanten. U kunt de onderhoudsactiviteiten zoals een reparatie op de voet volgen, maar zelf ook een observatie notitie met een foto toevoegen.

Analyse

Bekijk alle onbewerkte opgeslagen gegevens en maak gebruik van onze trillingsanalyse-platform. Voeg een diagnose en aanbevelingen toe aan het eindrapport.

app-analyse

Blijf op de hoogte

Ontvang de informatie die u belangrijk vindt en volg alle interessante trends en ontwikkelingen, zodat u de juiste beslissing op het juiste moment kunt nemen.

U betaalt voor het gebruik
Lees meer over onze prijzen