4 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze oplossing bewaakt de belangrijkste bedrijfsmiddelen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het systeem waarschuwt jou en geeft daarbij een gedetailleerde analyse van defecten aan. De kleinste veranderingen in de conditie van een machine worden continue in de gaten gehouden en als bruikbare informatie aan jou doorgegeven.

IoT Gateway router

Trillings-en accelerometer sensoren

Draadloze sensoren worden geïnstalleerd op de bedrijfsmiddelen en vangen trillingen, temperatuur en andere gegevens op om constant de conditie van de machines te analyseren.

Sensor geinstalleerd op een machine

Kunstmatige intelligentie en Machine Learning

Kunstmatige intelligente (Artificial Intelligence) algoritmen verwerken de gegevens die worden verzonden via een mobiele-, WiFi-, bluetooth- of LoRA- verbinding naar onze beveiligde cloud. Je krijgt daardoor bruikbare inzichten in de conditie van de machines.

Data verzameling en analyse in de Cloud

Realtime waarschuwingen en rapporten

Wanneer er een storing is ontdekt, worden er realtime waarschuwingen en rapporten naar jou verzonden. Via onze web- en mobiele applicaties krijgt jou een waardevol inzicht in de conditie van de machine, de ontstane problemen en de aanbevolen onderhoudsactiviteiten.

Overal en altijd toegang tot de gegevens