IoT SaaS oplossing voor bedrijven

Wat is Internet of Things portaal?

Internet of Things Portal is een totale Internet of Things Saas-oplossing (software-as-a-service) waarmee je de Internet of Things objecten op grote schaal kunt verbinden, controleren en beheren. Je krijgt hierdoor een beter inzicht in jouw Internet of Things-data en kunt daardoor gerichter acties ondernemen.
Internet of Things Portal verlaagt de toetredingsdrempels voor bedrijven die willen innoveren met Internet of Things.

Belangrijks voordelen van IoT portaal

Snel en eenvoudig

  • Binnen enkele minuten starten, binnen enkele dagen een complete oplossing
  • Geen cloud engineering expertise nodig

Schaalbaar en veilig op Azure Cloud

Enterprise niveau

  • Gebouwd op bewezen enterprise kwaliteiten van Azure Internet of Things services
  • Volledige integratie met bestaande bedrijfssystemen-en processen

IoT portaal features

Definieer en simuleer apparaat metingen

Je kunt de eigenschappen van het apparaat definiëren en eenvoudig de telemetrie data simuleren en testen. Hiervoor hoeft het fysieke apparaat nog niet gekoppeld te zijn.

Definieer en simuleer apparaat metingen

Definieer regels

Je kunt de regels definiëren op basis van de eigenschappen van het apparaat en de sensor data waarop acties geactiveerd worden die verwijzen naar uw huidige bedrijfsprocessen. (bijvoorbeeld het verzenden van een e-mail wanneer een bepaalde telemetrie waarde is overschreden)

Definieer regels

Personaliseer jouw dashboard

Je kunt het dashboard naar eigen wens inrichten met relevante content zoals de verbindingsstatus en prestaties van de verbonden apparaten.

Personaliseer uw dashboard

Tijdreeks analyse

Je kunt binnen een bepaalde tijdreeks analyse uitvoeren voor de aangesloten apparaten. Zo kun je ervoor zorgen dat alle apparaten binnen de gestelde normen functioneren.

Tijdreeks analyse

Ontvang notificaties

Je wordt gewaarschuwd voor een probleem van de apparaten en ontvangt hierbij notificaties via bijvoorbeeld een e-mail. In de notificatie staat een rechtstreekse verwijzing naar de IoT-applicatie met het desbetreffende apparaat.

Ontvang notificaties

Is Internet of Things Portal geschikt voor jou?


Wij hebben een breed scala aan Internet of Things producten en diensten om organisaties te helpen met het realiseren van Internet of Things totaaloplossingen. Wij bieden bedrijven alles wat nodig is om snel en eenvoudig van start te gaan – variërend van sensoren, gateway, besturingssystemen, cloudservices, geavanceerde data analyses tot aan bedrijfsapplicaties die intelligente informaties en acties mogelijk maken.