Samenvatting van een onderhoudsmachine
Samenvatting van een onderhoudsmachine

Onze diagnostiek technologie is gebaseerd op een eenvoudig principe. Elk mechanische apparatuur kan worden gekenmerkt door het geluid dat het maakt. Machines praten en wij begrijpen hun taal. Wij gebruiken trillings- en 3D accelerometer sensoren om geluiden mee te meten.

De verzamelde gegevens van een machine worden naar onze servers verzonden waarna deze vergeleken worden met de eerder verzamelde gegevens. Daarnaast worden die gegevens vergeleken met die van soortgelijke machines. Het platform kan de kleinste veranderingen detecteren en jou waarschuwen voor de potentiële toekomstige defecten. Deze analyse wordt realtime uitgevoerd en de resultaten worden binnen enkele seconden weergegeven op de smartphone van de technicus.

Wij bieden ook een online beheerplatform dat toegankelijk is vanaf elke computer met een internetverbinding. Het platform weergeeft alle ontwikkelingen van de aangesloten apparatuur en helpt jou bij het analyseren van de gegevens en het inplannen van de onderhoudsactiviteiten.

Algoritme

Omdat alle opnames op onze servers worden opgeslagen, worden onze algoritmen slimmer en nauwkeuriger naarmate we meer informatie ontvangen. Wanneer het platform een ​​nieuw type defect tegenkomt, worden de bijbehorende trends/ontwikkelingen bestudeerd.

algoritme abstractie
Services die werken in de cloud

Selecteer een machine

Bekijk de lijst van de aangesloten machines van het bedrijf met de daarbij behorende status en conditie.

Lijst met onderhoud machines

Ontvang resultaten

Ontvang de conditie status van de machine met de daarbij behorende aanbevelingen voor de onderhoudsactiviteiten.

Ontvang resultaten over wat er mis gaat

Rapport genereren en delen

Genereer een rapport en deel het met jouw klanten. Je kunt de onderhoudsactiviteiten zoals een reparatie op de voet volgen, maar zelf ook een observatie notitie met een foto toevoegen.

Genereer onderhoudsrapport met een druk op de knop

Analyse

Bekijk alle onbewerkte opgeslagen gegevens en maak gebruik van onze trillingsanalyse-platform. Voeg een diagnose en aanbevelingen toe aan het eindrapport.

Analyseer de data over een geselecteerde periode

Blijf op de hoogte

Ontvang de informatie die je belangrijk vindt en volg alle interessante trends en ontwikkelingen, zodat je de juiste beslissing op het juiste moment kunt nemen.

Blijf op de hoogte en krijg op tijd notificatie